close

Private label oplossingen

Maakt de waterbehandelingsinstallatie deel uit van een totaal oplossing? En bent u leverancier  van een carwash installatie, luchtbevochtiger, sterilisator,  autoclaaf, vaatwasser of  een stoomketelinstallatie? Dan kunnen wij onze installaties naar uw persoonlijke wensen en specificaties opbouwen.

Systeem met uw eigen merk

Onze waterzuiveringsinstallaties kunnen worden voorzien van uw eigen logo en type codering waardoor de installatie voor u als klant volledig wordt gepersonaliseerd.

Image
Image

Installaties op maat

Wij ondersteunen u met een ontwerp dat is afgestemd op uw toepassing. Wij nemen dan samen met u alle wensen door en maken een opmaat ontwerp. In het ontwerp houden wij rekening met het voorkomen van storingen en een waarborging van kwaliteit en continuïteit alsmede mogelijke koppeling aan uw eigen systeem.

Remote monitoring & beheer

De installaties  zijn voorzien van een ethernet aansluiting. Onder licentie kunt u gebruik maken van  onze server applicatie waardoor storingen 24/7 real-time worden gemeld. U kunt eenvoudig op afstand de waterbehandelingsinstallatie benaderen en bedienen.

Image