close

Service & Support waterbehandelingsinstallaties

U kunt bij onze serviceafdeling terecht voor het bestellen van verbruikersmaterialen en reserve onderdelen. Ook plannen wij het preventief onderhoud van uw installatie of een storingsbezoek. Daarnaast adviseren wij u graag ten aanzien van technische vraagstukken.

Service & onderhoud

Onze deskundige servicedienst zorgt dat de installatie volgens de fabrieksvoorschriften wordt onderhouden. Hierdoor wordt een onverwachte installatie stilstand zoveel mogelijk voorkomen. Onderdeel hiervan vormt de mogelijkheid voor een 24-uurs storingsdienst en een online-beheer-optie.

Image
Image

Remote monitoring

De Wairtec waterbehandelingsinstallaties kunnen op het  internet worden aangesloten. Hiermee kunnen zij 24/7 op afstand worden bewaakt en beheerd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de bedrijfsstatus van uw systemen. Zeker bij het beheer van meerdere installaties biedt dit veel voordelen.

Online & offline wateranalyse

Voor zowel het ontwerp van de installaties alsmede de validatie dat de installatie de gewenste kwaliteit water produceert voeren wij zowel op locatie offline water analyses uit en leveren wij equipment voor het inline meten van de waterkwaliteit.

Image