close

Over Wairtec

Trust your water. Vanuit deze gedachte zetten wij ons dagelijks in voor bedrijven en instellingen die water gebruiken voor zeer uiteenlopende, vaak kritische, toepassingen. U moet immers uw waterkwaliteit kunnen vertrouwen. Wij ontwerpen en produceren, in eigen beheer, waterzuiveringsapparatuur zowel in standaard uitvoeringen als maatwerk.

Maatwerk

Image

Systemen ontworpen volgens uw specificaties inclusief water kwaliteits- berekeningen en 3D design.

Betrouwbaar

Image

Kwalitatief hoogwaardige installaties met een hoge betrouwbaarheid en lange levensduur.

100% Service

Image

Wairtec beschikt over een eigen servicedienst. Optioneel met 24/7 service en remote beheer van installaties.

Uw eigen merk

Image

Voor producenten van installaties waarvoor waterzuivering nodig is kan Wairtec onder privat label leveren.

Achtergrond

Al meer dan 15 jaar hebben wij ervaring met het ontwerpen en bouwen van waterzuiveringsinstallaties voor verschillende toepassingen. Met een team van  8 collega’s werken wij iedere dag aan standaard of op maat gebouwde installaties om water te ontharden, demineraliseren, filtreren en desinfecteren.

Wij staan garant voor een doordacht ontwerp  waardoor een  functionele en in onze eigen productie omgeving vakkundig gebouwde installatie aan u als klant wordt geleverd.

Image
Image

Visie en aanpak

Wij streven naar de beste oplossing voor uw water technisch vraagstuk. Door te onderzoeken welke water kwaliteit beschikbaar is en met u te bepalen welke eisen u aan de installatie en de geproduceerde waterkwaliteit stelt adviseren wij u in de keuze voor een passende installatie. Dat kan een standaard installatie of een maat werkinstallatie zijn.

Engineering en productie

Na opdracht starten onze engineers met het ontwerp van de installatie.  Met ondersteunende software worden theoretische ontwerp berekeningen gemaakt.  Op basis van de uitkomsten hiervan maken wij een 3D-ontwerp. Het ontwerp wordt aan u voorgelegd en na uw goedkeuring  wordt de complete installatie zorgvuldig in onze productie samengebouwd en getest.  

Image

Plaatsing en oplevering

Op locatie wordt door onze serviceafdeling de installatie waterzijdig en elektrisch aangesloten. Na het doorlopen van de opleverprotocollen wordt de installatie aan u overgedragen. U ontvangt van ons het oplever document en een handleiding van de installatie. Vanzelfsprekend vertellen wij u als klant alles over functioneren en bedienen van de installatie.

Service

Graag houden wij voor u onze installatie in optimale conditie. Uw installatie wordt dan conform de fabrieksvoorschriften door een ervaren team van service technici onderhouden. Hierdoor zullen storingen met mogelijk uitval tot een minimum beperkt blijven. Onderdeel hiervan vormt de mogelijkheid voor een 24-uurs storingsdienst en een online-beheer.

Image