close

Streeploos schone auto's en een optimale werking van uw wasstraat

Klanten in uw autowasstraat vinden drie dingen belangrijk: hun auto moet schoon, het moet snel en ze willen er zelf niets aan hoeven doen. Osmosewater is daarbij onmisbaar. Door osmosewater wordt een betere was-kwaliteit verkregen en de auto droogt streep- en vlekkeloos op. Dat effect wordt bereikt door het membraamfilter van uw omgekeerde osmosemodule, die de zouten uit het leidingwater verwijdert. Die zijn namelijk schuldig aan het achterlaten van de strepen. Daarnaast levert vlekvrij opdrogen een belangrijke tijdbesparende factor op. De extra arbeid voor het natrekken en afsponsen kunt u achterwege laten en ook de klant zelf heeft er geen omkijken naar. Nog een voordeel is dat de auto langer schoon blijft, omdat nieuw vuil zich niet direct kan hechten aan achtergebleven deeltjes.

Onthard water zorgt voor het behoud van uw wasstraat

De hardheid in leidingwater heeft een negatieve werking op de reinigingsmiddelen van uw wasstraat. De in het water aanwezige kalk zet zich af op de wanden en borstels van de wasstraat, verstopt nozzles en zet zich af in de pompen van de Wairtec heeft effectieve onthardingsmethoden om dit te voorkomen.

Image

Naspoelen met Osmosewater voor een vlekvrij was resultaat

Osmosewater wordt gebruikt bij de laatste spoelgang. Door na het wassen na te spoelen met osmose water wordt achtergebleven shampoo en wax weggespoeld zonder enig residu in het water achter te laten. De auto, vrachtauto of bus droogt hierdoor vlekvrij op. Voor donkere lakken een absolute must!

Image

Bronwater

Bij enkele wasstraten wordt voor het gehele was-proces bronwater gebruikt. Is dat zo in uw geval, dan heeft Wairtec een eigen laboratorium waarin de bronwater samenstelling kan worden geanalyseerd. Op basis van de uitkomsten kunnen we u precies vertellen welke methodiek van waterzuivering in uw geval het meest doeltreffend is.

Mogelijk interessant voor U

Image

Waterontharder

W 940 Duplex

Image

Omgekeerde osmose

SRO 600