close

Omgekeerde osmose systemen voor glazenwasinstallaties

Ultraschoon glas en blinkende gevels met osmose water

Schoonmaakbedrijven die de glasbewassing en gevelreiniging verzorgen voor hun klanten, kunnen eigenlijk niet buiten een omgekeerde osmose installatie. Met de inzet van deze installatie wordt het leidingwater voorbehandeld. Tijdens dit proces worden de zouten vrijwel geheel uit het leidingwater gefilterd. Wat overblijft is een puur water. Reinigen met dit osmosewater is eenvoudig: gedegen sproeien (10 bar), mechanisch borstelen, naspoelen en klaar. Door zijn uitzonderlijke vuil oplossende eigenschappen worden er aan het osmosewater geen chemicaliën toegevoegd, terwijl oppervlakten van glas, aluminium, RVS of kunststof tot diep in de poriën worden gereinigd en vervolgens streeploos en vlekvrij opdrogen. Met osmosewater wordt glas- en gevelbewassing een stuk eenvoudiger en wordt de verwerkingscapaciteit vergroot.

Veilig, efficiënt en duurzaam met een helder resultaat

Wairtec levert installaties die osmosewater produceren voor het bewassen van glas- en geveldelen van een gebouw. Onze installaties worden aangesloten op schoonmaakrobots – waarbij de gevel volledig automatisch wordt gewassen – of in de gondel waarbij de glazenwasser gemakkelijk en snel de gevel met vlekvrij water wast.

Image

Zorgeloos elke dag wassen

Voor gebouweigenaren, glazenwassers- en schoonbedrijven levert Wairtec stationaire omgekeerde osmose installaties. Één of meerdere glazenwassers tanken hierdoor elke dag met gezuiverd water voor een schone gevel. Omdat de waterkwaliteit bepalend is voor het resultaat kunnen onze installaties op afstand worden gemonitord. U beschikt hierdoor altijd over genoeg water van uitstekende kwaliteit, dit voorkomt teleurstellingen achteraf.

Image

Mobiele of stationair?

Wairtec levert en installeert u op locatatie een vaste omgekeerde osmose installatie. Vanuit de bijgeleverde voorraad buffer kan worden getankt naar aanhanger of bestelauto.

 

Heeft u een lastig bereikbaar gebouw of locatie ,of beschikt u misschien over een motor- of zeiljacht? Dan is voor u wellicht onze mobiele osmose installatie uitermate geschikt. Dit apparaat sluit u eenvoudig aan op de waterkraan en 230 Vac stroomvoorziening. Daarna is die gebruiksklaar om streeploos schoon te wassen.

Mogelijk interessant voor U

Image

Omgekeerde osmose

SRO Mobiel

Image

Omgekeerde osmose

SRO 300

Image

Omgekeerde osmose

CRO 100-1000